Corona Virüs Pandemisi Sürerken İşletmeniz için Pazarlama Çalışmalarına Devam Etmek Neden Çok Önemli?

Tepe SEO olarak umuyoruz ki sizler ve aileleriniz Covid-19 pandemisi sırasında güvende ve sağlıktasınızdır.

Bu belirsizlik süreci akla, ‘’Bu krizde işimi nasıl pazarlayacağım?’’ ya da ‘’Şu anda pazarlamalı mıyım’’? gibi soruları getirebilir.

Corona Virüs

Cevap evet ve bakın sebebi de şöyle;

Bu gibi zamanlarda bazı kuruluşların (rakipleriniz gibi) pazarlamalarını geri çekme ya da tamamen durdurma eğilimleri vardır, bazıları da akıllıca hareket ederler ve süreci ilerleme için bir fırsat olarak değerlendirirler.

Siz hangisisiniz?

İş sahibi olarak iki seçeneğiniz var:

Seçenek #1 : Kurban olmayı kabul edin, tüm reklam çabalarınızı durdurun, ya az kazanın, ya da hiç kazanmayın.

Seçenek#2: Bu fırsatı değerlendirerek öne geçin.

Bu süreci ileriye gitmek için en iyi nasıl kullanabilirsiniz?

SEO: İçinde bulunduğumuz süreçte rakiplerinizin pazarlama çabaları yavaşlarken Google sıralamasında onların önüne geçmeniz çok daha kolay olacaktır. Bu seçenek,  Covid-19 pandemisi bittikten çok sonrasında da işinizi başarıya taşımaya devam edecektir.

Google reklamları: Yiyecek, tuvalet kağıdı, vergi hizmetleri gibi şeyler satmıyorsanız, bugünlerde reklam bütçenizle ne yapacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Yavaşlama isteğinin istemsiz bir tepki olduğunu anlıyoruz, ancak bu arada en başarılı müşterilerimiz başa geçmeye hazırlanıyor, e-posta listelerini büyütüyor ve daha birçok hamlelerde bulunuyor. Bu, işlerini gelecekte ve uzun dönemde başarı için kurgulamaları anlamına geliyor.

Bu yüzden, pazarlama rafa kalkabilir gibi görünse de, aslında tam tersi. Şimdi ilerleme zamanı ve biz size yardım etmek için buradayız.

Milyarder işadamı Warren Buffet sözlerinde ‘’ Diğerleri açgözlülük ederken korkun, onlar korkarken siz açgözlü olun ’’ der. Kazanmanıza yardımcı olmak için buradayız.

Pazarlama çalışmalarınıza başlamak için bizimle iletişime geçin.

TEPE SEO Firması